Wij doen waar we goed in zijn!


Nanotechnologie is de techniek die het mogelijk maakt te werken met deeltjes in de grootte-orde van nanometers (afkorting nm, een miljardste van een meter). De basis van NANO-Coating wordt gevormd door een netwerk van SILICIUM zand. SILICIUM is een scheikundig element met SYMBOOL SI, atoomnummer 14. Het is een donkergrijs Metalloïde. De metalloïden of semi-metalen vormen een groep elementen die qua eigenschappen tussen de metalen en niet-metalen in zitten

 Een criterium is dat een structuur in op zijn minst één dimensie minder dan 100 nanometer groot is. Veelgebruikte toepassingen van nanotechnologie zijn de emulsie van kleine deeltjes ('nanodeeltjes') titaniumoxide in verf- en vernissoorten, deeltjes in zonnebrandcreme, cosmetica, koolstof in geckotape (sterk plakband, principe bewezen, in ontwikkeling), zilver in voedselverpakking, kleding, verband, desinfectiemiddelen en huishoudapparatuur en cerium als katalysator bij verbranding.

Bron wikipedia. Nano technology

De basis van de nanocoatings die door Cleaning & Coating Nederland worden geleverd, wordt gevormd door een netwerk van zand op nano niveau. Zand wordt verkleind naar nano (1 miljardste deel van een meter) afmetingen en daaruit worden de hoogwaardigste zandkristallen gewonnen. Daaraan worden dragers gekoppeld die zorgen voor diepe egaal werkende indringing en moleculaire vernetting aan de atomen van het materiaal. Er zijn een aantal basiscoatings van waaruit gewerkt wordt: voor steen en hout, glas en keramiek, kunststof en metaal en tenslotte textiel.

De mogelijkheden zijn legio, in onze winkel zijn alle producten te koop die u zelf kunt aanbrengen volgens de beschreven methode. Wilt u dit niet zelf doen, dan kunt u onder tabblad "dienstverlening" lezen wat Cleaning & Coating Nederland voor u kan betekenen.

 


Nanocoating Glas en Keramiek kunt u op het voorruit van de auto aanbrengen of op uw ramen in huis, dit voorkomt dat de ruiten snel vervuilen, en indien er vuil opkomt is dit zeer makkelijk te reinigen met alleen water en een droogdoek. De badkamer kan worden behandeld met de coating en dit betekent dat kalkaanslag tot het verleden behoort.

Nanocoating Steen en Hout voorziet uw schutting, muur of vloer van een waterafstotende harde laag dat de kleur ophaalt, UV straling bestendig is en ook weer zeer makkelijk te reinigen is.

Nanocoating RVS De ideale nano bescherming van RVS en ander edelmetaal (als chroom, koper, brons, zilver, goud, etc). Ideaal voor de keuken, badkamer, of zelfs het chroom op uw auto, of boot. Voorkomt aanslag, (zwarte) vlekken en zelfs vingerafdrukken op uw rvs bv. Uw afzuigkap, fornuis, kranen, aanrechtblad, velgen etc. Houdt uw producten anti-bacterieel. Nog nooit was onderhoud zo eenvoudig.

Nanocoating Textiel is ideaal om uw parasol en zonnescherm te beschermen tegen verkleuring, maakt het waterafstotend en zorgt ervoor dat "het weer" er niet in kan trekken. Voor suède of Nubuck schoenen of laarzen is het de perfecte bescherming tegen regen en sneeuw. De bekleding dat is behandeld met Nanocoating Textiel is "hydrophobic" wat betekent dat het geen vocht opneemt, als een glas rode wijn wordt gemorst is dit door te deppen met een stukje keukenrol direct weer schoon te maken.

DCP No Flame kan gebruikt worden op alle soorten textiel, katoen, papier, karton, polyester, plastic, hout en alle soorten decoratie materialen. Al deze materialen worden volstrekt onbrandbaar na correcte applicatie, voorkomt vlamvorming en dooft een beginnende brand. In combinatie met brandblussers, rookmelders en blusdekens vormt dit een uitstekend middel om een beginnende brand onder controle te houden.

Nanocoating Kunststof kan op elke kunststof ondergrond worden aangebracht, voorkomt verkleuring door UV straling en is ook weer zeer makkelijk te reinigen.

Nanocoating Metaal echter mag alleen aangebracht worden door gecertificeerde applicators. Cleaning & Coating Nederland is gecertificeerd applicator. Indien u hierover meer informatie wilt kunt u te allen tijde contact opnemen via telefoon of email. (085-5000243 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

NanoProtech electric vormt een duurzame waterafstotende laag die het oppervlak verzegeld tegen vocht en corrosie. Deze film werkt isolerend, voorkomt lekstroom, oxidatie, kortsluiting en storingen en is slijtvast. Herstelt functionaliteit van componenten die zijn aangetast door vocht.

NanoProtech electric voertuigen heeft dezelfde werking als NanoProtech electric, alleen is deze coating speciaal ontwikkeld voor auto, boot of camper.

NanoProtech anti corrosie auto, boot of camper verlengt de levensduur van uw auto of motor en is de ultieme bescherming tegen corrosie en slijtage, voorkomt kraken en piepen van bewegende delen. Deze film is slijtvast en biedt uitstekende smering op bewegende delen.

 

NanoProtech anti corrosie voor thuis is het ultieme onderhouds- en beschermingsmiddel voor uw huis, tuin en werkplaats. Kruipolie, smeermiddel en corrosiebescherming in 1!

NanoProtech voor de fiets en motor voorkomt roestvorming, naast corrosiebescherming beschikt dit product ook over uitstekende smeereigenschappen en is hiermee heel goed te gebruiken als kettingspray of smeermiddel voor bewegende delen.

Enkele eigenschappen: UV-bestendig, voorkomt verwering en verkleuring, vuil- en waterafstotend, hydrofoob en oliofoob, Easy-to-Clean effect en zeer duurzaam.

Bestellen uit de webwinkel? Klik HIER..

 

 

De oppervlakken die zijn behandeld met Nanocoating zijn niet onderhoudsvrij! Elk object of oppervlak heeft onderhoud nodig maar na de Nanocoatingbehandeling is het wel heel makkelijk schoon te maken en te houden.