Wij doen waar we goed in zijn!


De mening van onze opdrachtgevers vinden wij bijzonder belangrijk!
Citaten van enkele van onze opdrachtgevers geplaatst op onze campersite:

 Via via hoorden wij van Camper Custom Care. Na het eerste contact, waar de Camper rondom uitvoerig bekeken werd, kregen wij het gevoel van dat komt wel goed. Een goede week later staat daar een camper in showroom-staat, van buiten als nieuw en van binnen zeer goed onderhanden genomen. Er zijn dingen gedaan die niet waren afgesproken, maar "Och, wij waren er toch bezig " was het antwoord.

 

Door de zeer uitvoerige fotodocumentatie ( voor de behandeling ) zijn er achteraf ook geen vragen en mochten er wat vragen zijn dan wordt dat in goed overleg opgelost en zo hoort het ook. Na een paar herfstritten door Friesland en Drenthe maak je de camper zeer gemakkelijk schoon inclusief de velgen en dan glimt hij weer.

 

Jongens van Camper Custom Care bedankt voor het mooie werk!

 

Na een slechte ervaring met een ander "poets" bedrijf in 2015 waren we wat sceptisch geworden.
  * Eerste kennismaking met 3C was heel plezierig. Alle mogelijkheden werden uitvoerig besproken.
  * Uitgebreide offerte naar aanleiding van ons eerste bezoek.

 

Toen we 5 dagen later de camper kwamen ophalen, stond daar een bijna "nieuwe" camper. Perfect! Het autowassen onderweg is een fluitje van een cent geworden: een straaltje koud water en een borstel volstaan. Nooit gedacht dat autowassen leuk kon zijn! Tijdens onze laatste trip werd er gestrooid met zand vanwege de gladheid. De onderste meter van de camper was donker bruin. Één emmertje water en de borstel waren voldoende om de camper weer in nieuwstaat te brengen!!

 

Van vlekkerige camper met doffe bovenzijde/dak naar SHOWROOM-staat !!

 

Top prestatie !!

 

Dof en ellendig stond hij voor mijn deur, mijn camperbusje van 11 jaar oud. Maar na door Camper Custom Care gecleaned en gewaxd is het weer een lust voor het oog.

 

Onze 14 jarige camper staat er weer bijna nieuw bij. Wij zijn zeer tevreden over uitleg en resultaat.


U kunt ons beoordelen via een klanttevredenheidsonderzoek.

Onderzoek HIER starten.

      Review schrijven.

      Gastenboek.

Stel hier uw vragen.